Babost becsmérelte a volt világelső - videó

2018. 04. 11. 09:21  |  TENISZ

És még a trófeát is ő emelhette a magasba.

 A mexikói Monterreyben megrendezett női keménypályás tenisztorna fináléjában a volt világelső, Garbine Muguruza, edzőjének csúnya szavak kíséretében becsmérelte a legmagasabban rangsorolt magyar teniszezőt, Babos Tímeát - jelezte az m4sport.hu.

 
Babos remekül kezdett és 6–3-ra behúzta az első szettet, amely – a videóból is jól láthatóan – kiborította a spanyolok korábbi világelső teniszezőjét. A második játszmában 3–2-es Muguruza-vezetésnél a 24 esztendős játékos segítségére sietett edzője, Sam Sumyk, aki próbálta nyugtatni és segíteni versenyzőjét, több kevesebb sikerrel. Miközben a szakember beszélt Muguruzához, a spanyol üveges tekintettel bámult maga elé és csupán annyit mondott Babosra utalva, „ő egy senki”.
 
Sam Sumyk felhívta játékosa figyelmét, hogy dühöngés helyett inkább teniszezzen, mert akkor jobb ellenfelénél, de Muguruzánál beakadt a lemez és tovább hajtogatta, „ő egy senki, egy ki.....tt senki”.
 
Babos Tímea a remek első szett ellenére nem tudta megnyerni a finálét, így a dühös spanyol emelhette magasba a monterreyi trófeát.

Legfrissebb hírek