A Barca tagadja, hogy megegyezett volna a gólerős csatárral

2019. 02. 12. 18:07  |  NEMZETKÖZI FOCI

A Real viszont versenybe szállt érte.

A Barcelona jó előre, már januárban elvégezte a nyári házi feladatainak nagy részét. Előrehozták Jean-Clair Todibo szerződtetését, aki Gerard Piquével, Samuel Umtitivel és Clement Lenglet-vel fog csatázni a védelembe kerülésért, emellett megegyeztek Frenkie de Jonggal, aki 75 millió euróért érkezik majd az Ajaxtól.
 
A következő feladat, igazolni egy csatárt, aki hosszútávon leválthatja Luis Suárezt. A Barça egy fiatal támadót keres, valakit, aki Európában játszik, és fejlődhet a klubnál. A kérdéses játékos az Eintracht Frankfurt gólgyárosa, Luka Jovic. Német sajtó információk szerint már meg is egyezett a játékossal a katalán csapat. Ezt viszont a Barça tagadja, habár elismeri, ő az egyik a listájukról, de még nem döntöttek, hogy lépjenek-e érte vagy sem. Természetesen a klub kapcsolatban van a játékos képviselőivel, és folyamatosan figyeli a csatár helyzetét.
 
A Barçának tetszik a játékos gólszerző képessége, de mindenekfelett az ára. A Frankfurt 12 millió euróért szerezheti meg nyáron a szerződését a Benficától, majd állítólag negyvenért adná tovább a katalánoknak.
Jovicot egész évben figyelemmel követték. A Barça hisz a képességeiben, de márciusig nem hoznak döntést. A játékosért viszont érdeklődnek a Premier League-ből, mivel a Bundesliga feltörekvő sztárjáról van szó, természetesen a Bayern Münchentől és a Real Madridtól is. Utóbbi a Bild szerint 45 milliós ajánlatot is tett, de a Drankfurt sajtó főnöke, Jan Strasheim szerint semmilyen ajánlatot nem kaptak még.
 
A Barcelona 50 millió alatt szeretne csatárt igazolni, mivel a nyári büdzséjük nagy része már elment De Jongra. Így most sok minden áll azon is, kit tudnak eladni a nyáron.

Legfrissebb hírek