Még a télen európai sztárcsapathoz igazolhat Dzsudzsák Balázs

2015. 01. 09. 14:00  |  NEMZETKÖZI FOCI

Napokon belül csapatot válthat Dzsudzsák Balázs. A Dinamo Moszkva szélsője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy jól érzi magát az orosz csapatnál, de elképzelhető, hogy hamarosan eligazol.

Napokon belül csapatot válthat Dzsudzsák Balázs. A Dinamo Moszkva szélsője a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy jól érzi magát az orosz csapatnál, de elképzelhető, hogy hamarosan eligazol. A lap szerint olyan klubok érdeklődnek a magyar válogatott labdarúgó iránt, mint a német Borussia Dortmund, az angol Everton és az olasz Lazio.

"Már az is nagy szó, hogy ilyen csapatok kapcsán emlegetnek – mondta Dzsudzsák. – Egyébként érdekes az élet, eddig minden télen úgy jöttem haza Moszkvából, hogy mondtam Vörösbaranyi József menedzseremnek, nézzünk szét, hova lehetne menni, melyik klub áldozna értem pénzt. Erre most, hogy végre jól érzem magam Moszkvában, és örömmel hosszabbítanám meg a szerződésemet a Dinamónál, beüt az orosz gazdasági válság. Ilyen az én szerencsém. Érdeklődők most is vannak, sőt nem akarom elkiabálni, de csütörtökön vagy pénteken konkrétum is lehet az egyikből…"

Dzsudzsák nem árulta el, melyik klubról van szó, csupán annyit jegyzett meg, hogy ha létrejönne az üzlet, végre igazi nagycsapathoz tartozna.

Legfrissebb hírek