Meglátszott a Bayernen a Dárdaiék elleni meccs - reakciók

2019. 02. 10. 18:02  |  NEMZETKÖZI FOCI

Értékelt a bajorok trénere.

Mindössze három nappal az után, hogy  Német kupában a hosszabbításban kiizzadta a győzelmet Dárdai Pál Hertha Berlinje ellen a Bayern München, fölényes, 3-1 győzelmet arattak a Schalke ellen.

 
Niko Kovac, a bajorok vezetőedzője "megérdemelt győzelemről" beszélt. A kimerítő hétközi meccs után kihozták a lehető legtöbbet helyzetükből, és 5 pontra csökkentették hátrányukat a botló Borussia Dortmunddal szemben, akik 3-3-as döntetlen játszotta a Hoffenheim ellen. 
 
- Nagyon jó munkát végeztünk az első félidőben, és időnként a másodikban. De a 120 perces kupameccs látható volt, Dortmundban is. Nem hagyhatsz kicsúszni egy meccset a kezed közül, ha 3-mal vezetsz a 75. percben, - szúrt oda kicsit a riválisnak Kovac – Ez egy figyelmeztetés volt, de megérdemelten győztünk.
 
- Ez egy remek hét volt számomra, és a Bayern számára is, - nyilatkozta már Serge Gnabry, a bajorok játékosa. – Létfontosságú volt, hogy tovább menjünk a kupában, és megszerezzük a három pontot hétvégén, ez megnövelte az önbizalmunk. Tudtuk mi forog kockán, mert később kezdtünk, és ismertük a Dortmund eredményét. Minden meccset meg kell nyernünk, függetlenül a Dortmund meccseitől, hogy életben tartsuk az esélyeink. Szóval a legjobbunkat hozzuk, és megpróbáljuk elkapni őket, mérkőzésről mérkőzésre.

Legfrissebb hírek