Real Madrid akarná tönkretenni Ronaldót?

2018. 10. 06. 18:15  |  NEMZETKÖZI FOCI

Nagyon meredek állítások jelentek meg a sajtóban.

Az olasz La Repubblica arról ír, hogy Cristiano Ronaldónak meggyőződése, hogy a Real Madrid tudatosan tönkre akarja tenni a karrierjét, ezért kapta elő a semmiből a nemi erőszak ügyet. Gyanúsnak tartja, hogy 2009 nyarán találkozott az őt meggyanúsító Kathryn Mayorgával, pontosan azelőtt, hogy a Real Madridhoz igazolt volna, de érdekes módon pont akkor robban ki a botrány, amikor elhagyta a spanyolokat, 9 évvel az eset után - vette észre az m4sport.hu.
 
Mindemellett azt is szokatlannak tartja, hogy két díjat is elveszített, mindkettőt Luka Modric nyerte, aki érdekes módon a Real Madridot erősíti. A Bajnokok Ligája legjobbjának válaszották a horvátot, és a The Best díjat is magáénak tudhatja. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor érdemes megemlíteni azt a véleményes piros lapot, amelyet a Valencia ellen kapott. Biztos benne, hogy Real-játékosként nem kapta volna meg.
 
A hírek szerint Cristiano Ronaldo elküldött minden olasz sportmédiának egy levelet, amelyben arról írt, hogyteljes mértékben biztos abban, hogy ez a Real Madrid, elsősorban az elnök, Florentino Pérez bosszúja azért, mert nem akart tovább maradni a királyiaknál.

Legfrissebb hírek