Az 1860 Münchenből érkezett játékos az NB II-be

2018. 02. 16. 09:05  |  MAGYAR FOCI

A német klub már megtette a bejelentést.

Hursán György, az 1860 München magyar légiósa visszatér nevelőegyütteséhez, az NB II-ben szereplő Békéscsabához, amely 2019 nyaráig veszi kölcsön a fiatal játékost – számolt be róla a német klub hivatalos oldala.
 
Hursán – aki 2015 elején a Puskás Akadémia U19-es csapatától került ki Németországba – nem indult el a német negyedosztály élén álló csapatával az edzőtáborba, mert egy NB I-es együtteshez szeretett volna szerződni. A középpályásként és védőként bevethető sokszoros utánpótlás-válogatott játékos a téli felkészülést a DVTK-val kezdte meg, ám a törökországi edzőtáborba már nem tartott a gárdával - írta az nso.hu.
 
A 21 esztendős futballistát ezt követően az Újpesttel hozták szóba, ám a fővárosiak helyett egy másik lila-fehér együttes, az NB II dobogójának legalsó fokán telelő Békéscsaba lett a befutó – amely egyébként Hursán nevelőegyesülete.
 
Az 1860 München felnőttcsapathoz nyáron felkerülő ballábas középpályás 13 meccset játszott az őszi szezonban, a német csapattal kötött szerződése 2020 nyaráig szól.
 

Kiderült Cristiano Ronaldo nagy titka - videó! " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Ha ez valóban így van...

Legfrissebb hírek