Mayweather visszatér

2018. 11. 05. 07:53  |  KÜZDŐSPORTOK

Hivatalos bejelentést tettek, méghozzá Japánban.

Azok után, hogy Floyd Mayweather (50–0–0) tavaly megmérkőzött a UFC-harcos Conor McGregorral, azt gondolnánk, hogy a visszavonulását többször bejelentő,  veretlen amerikai ökölvívó már semmivel sem tudja meglepni a világot, ám most mégis sikerült neki. Magyar idő szerint hétfő hajnalban Japánban tartott közös sajtótájékoztatót a Rizin japán küzdősport szervezettel...

 
A hivatalos bejelentés értelmében Mayweather szorítóba lép Japánban a Rizin december 31-i gáláján a szervezet veretlen kick-boxosa, az amerikainál 21 évvel fiatalabb, 20 esztendős Tensin Naszukawa ellen - szúrta ki az nso.hu.
 
A Rizin MMA és kick-boxmérkőzéseket szervez Japánban, ám azt még nem lehet tudni, hogy pontosan milyen szabályrendszerben küzdenek meg a felek. A sajtótájékoztatón – melyen bejelentették az összecsapást, és melyen Mayweather is részt vett – azt mondták, hogy erről még folynak az egyeztetések.
 
A bejelentés azért is meglepő, mert a napokban az amerikai MMA-szervezet, a UFC feje, Dana Whiteis arról beszélt, hogy tárgyaltak egy Habib Nurmagomedov elleni, lehetséges mérkőzésről Mayweatherrel, de úgy tűnik, a japánok beelőzték a UFC-t.

Legfrissebb hírek