Mayweather visszamondta a meccset

2018. 11. 08. 17:08  |  KÜZDŐSPORTOK

Két napja jelentették be, hogy lesz.

Két nappal tokiói sajtótájékoztatója után visszamondta a japán kick-boxos, Naszukava Tensin elleni mérkőzését a legendás ökölvívó, Floyd Mayweather.
 
A karrierje mind az 50 profi bokszmeccsén győztes amerikai szupersztár szerda este Instagram-oldalán írt arról, hogy őt és menedzsmentjét félrevezették Japánban. Amikor megérkeztek a sajtótájékoztatóra, az előre megbeszéltekkel szemben teljesen másról volt szó.
 
„Elsőként szeretném leszögezni, én, Floyd Mayweather soha nem állapodtam meg egy mérkőzésről Naszukava Tensin ellen” – írta a bokszoló, hozzátéve, hogy ott helyben le kellett volna állítaniuk a sajtótájékoztatót.
 
A japán RIZIN nevű, kevert harcművészetekkel foglalkozó szövetség hétfői sajtótájékoztatóján – Mayweather jelenlétében – elhangzottak alapján a 41 éves legendás ökölvívó szilveszterkor Szajtamában küzdött volna meg a 20 éves hazai kedvenccel. Az viszont – amint a résztvevők akkor jelezték – még nem dőlt el, hogy milyen szabályrendszerben és melyik súlycsoportban küzdenek majd meg a felek.
 

Mayweather először a 49. meccse után vonult vissza 2015 szeptemberében, ám tavaly egy összecsapásra visszatért, melyen nagyon simán verte az MMA-s Conor McGregort. 

Legfrissebb hírek