Hoppá: egyeztettek Mayweatherrel a Nurmagomedov elleni meccsről

2018. 11. 03. 09:18  |  KÜZDŐSPORTOK

Az UFC feje nyilatkozott.

Mióta az MMA vezető szervezeténél, a UFC-nél Habib Nurmagomedov legyőzte Conor McGregort, már szóba került annak lehetősége, hogy az írhez hasonlóan ő is megküzd a veretlen ökölvívó klasszissal, Floyd Mayweatherrel. Most ennek esélyéről beszélt a UFC feje, Dana White is - jelezte a profibox.hu.

 
„Tárgyalásokat folytattunk a minap Los Angelesben Mayweatherékkel. Nem leszek hurráoptimista, hogy akkor most itt minden biztos már, csupán beszélgettünk. Mi egyszer már átruccantunk a bokszba, most neki kellene a UFC-ben bunyózni. Persze erre nem látok valós esélyt, de a McGregor-meccsel kapcsolatban sem voltam optimista. Meglátjuk, mindenesetre nem zárták ki alapból a lehetőséget” – fogalmazott White.
 
Mint ismert, Mayweather néhány hónapja posztolt magáról egy videót, ami azt engedte sejtetni, hogy a ketrecharcra tréningezik, de nagyjából kizárt, hogy egy Habib Nurmagomedov szintű földharcossal egy pillanatig is felvegye a versenyt, az egója miatt pedig nem fog – akármennyit is keres – ennyit kockáztatni. Legalábbis ezt gondolják a szakértők.

Legfrissebb hírek