DVTK: egy játékos érkezett, egy távozott

2017. 05. 10. 14:07  |  KOSÁRLABDA

Ismerős név csatlakozik a miskolciak keretéhez.

Czank Tímea távozik, helyét a saját nevelésű, Zalaegerszegről hazatérő magyar válogatott irányító, Nagy Dóra veszi át - írja a dvtk.eu

 
- Timit már tavaly is csak egy hajszál választotta el attól, hogy távozzon, de akkor még sikerült maradásra bírnunk - tájékoztatott Maikel López sport- és utánpótlás igazgató. - Nagyszerű éveket töltött Diósgyőrben, köszönünk neki mindent, és sok sikert kívánunk további pályafutásához!
 

Kézilabda: hengereltek a veszprémiek " KÉZILABDA › Férfi NB I

A bakonyi együttesnek nem okozott problémát a Csurgó legyőzése.

- Helyére Nagy Dóra érkezik, aki diósgyőri nevelés, a magyar bajnokság egyik legtehetségesebb irányítója. Ezt azok a szurkolóink is megerősíthetik, akik látták a ZTE elleni párharc során a rájátszásban - folytatta a spanyol szakember. - Ponterős játékos, aki labdaszerzésben is jeleskedik, ezért évek óta szerettük volna hazahozni. Örülök, hogy most elfogadta az ajánlatunkat, mert beleillik abba a koncepcióba, hogy középtávon miskolci, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei játékosok alkossák a DVTK gerincét. Bízunk benne, hogy fejlődése töretlen lesz, és meghatározó játékosként veszi ki a részét a következő években a sikeres szerepléséből.

Legfrissebb hírek