Döntött a folytatásról a Győri Audi ETO edzője

2018. 03. 20. 19:12  |  KÉZILABDA

A hivatalos bejelentésre még várni kell.

A Gazeta Sporturilor értesülése szerint Ambros Martín elfogadta a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának ajánlatát, így a jelenleg a Győri ETO-t irányító spanyol szakember lesz a nyártól a román klub vezetőedzője.
 
Mint korábban megírtuk, a Helle Thomsen menesztése után edzőt kereső CSM a nyártól szívesen látná a kispadján a román női válogatottat is irányító Ambros Martínt. A Győri ETO-t a szezon végén elhagyó szakember a napokban elmondta, nyitott a tárgyalásra a bukaresti csapattal.
 
A román sportnapilap most a klubhoz közel álló forrásra hivatkozva arról ír, hogy a felek megegyeztek egymással, így Martín lesz a CSM vezetőedzője a következő idénytől. A választás már csak azért is logikus, mert a spanyol több román játékost is jól ismer a nemzeti csapatból, és az új állomáshelye révén a válogatottnál is egyszerűbb lesz a munkája.
 
Ami az idei szezont illeti, a hírek szerint még a héten bejelenti a CSM, hogy ki vezeti a csapatot a hátralevő hónapokban. Valószínűleg skandináv edző lesz a befutó, korábban arról lehetett hallani, hogy újra Per Johansson kapja meg a feladatot. Már csak azért is sürget az idő, mert alig több mint két hét múlva jön a Metz elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő. A sztárklubnál pedig minimális elvárás a budapesti négyes döntőben való szereplés kiharcolása.
 

Szokatlan kerettel készül Kazahsztán Magyarország ellen " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Mindössze egy légiós szerepel a magyarok elleni, pénteki felkészülési mérkőzésre készülő kazah labdarúgó-válogatott keretében. A kazah szövetség honlapjának beszámolója szerint a legfrissebb világranglistán 136. együttesben egyedül az orosz FK Ufa támadója, Jerkebulan Szeidahmet nem hazai csapatokban játszik. A 22 fős keret nagy részét, 18 játékost az Asztana és a Kajrat Almati, vagyis Kleinheisler László és Elek Ákos klubja adja.

Legfrissebb hírek