Sokkoló mélypontra került a magyar férfi kézilabdázás

2018. 04. 01. 18:45  |  KÉZILABDA

Rég nem tapasztalt helyzet állt elő.

 

A Telekom Veszprém szombati BL-kiesését követően vasárnap a MOL-Pick Szeged előtt volt adott az esély a nemzetközi kupasorozatban, hogy csodát tegyenek a THW Kiel ellen. A nyolcaddöntő első felvonását a németek hét góllal nyerték - szinte lehetetlennek tűnt a fordítás.

Nem csak annak tűnt, az is volt. A Kiel végig kordában tartotta a mérkőzést, a Tisza-partiaknak sokszor azért kellett küzdeniük, hogy a vezetést megtartsák - a maximális különbség is mindössze három találatra rúgott. 

S noha a végén a szegediek legalább a győzelemnek örülhettek (28-27), a szomorú valóság elérte a magyar férfi kézilabdasport szimpatizánsait: a januári Európa-bajnokság szörnyű szereplése után a BL-ben a legjobb nyolcban sem találni hazai együttest...

 

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, második mérkőzés:

MOL-Pick Szeged - THW Kiel 28-27 (12-13)

továbbjutott: a Kiel, 56-50-es gólkülönbséggel 

Nem sikerült csodát tennie a Veszprémnek " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Telekom Veszprém 34-29-re legyőzte a dán Skjernt, de összesítésben 61-59-cel kiesett. FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA Veszprém-Skjern (dán) 34-29 (16-13) Továbbjutott: a Skjern, 61-59-es összesítéssel Az Érd HC csapata lesz a bajnok Győri Audi ETO KC ellenfele a női kézilabda Magyar Kupa fináléjában, miután 23-23-as döntetlen után hétméteresekkel legyőzte a Siófok KC együttesét a második elődöntőben, szombat délután a Papp László Budapest Sportarénában.

Legfrissebb hírek