BL-döntő: még mindig az év védéséről kell mesélnie a győrinek

2018. 10. 10. 04:16  |  KÉZILABDA

Kiss Éva főszerepet játszott a Győr kézilabdázók legutóbbi BL-győzelmében.

Kiss Éva főszerepet játszott a Győr kézilabdázók legutóbbi BL-győzelmében, amikor az utolsó pillanatban hatalmas bravúrral védte a Vardar játékosának, Canadijának a lövését. Ennek a bravúrnak is köszönhetően 27-26-ra nyert a magyar együttes és megvédte címét.
 
„Csak a meccsre meg a labdára koncentráltam, hogy meg tudjam fogni, és amikor ez sikerült az hihetetlen érzés volt. Amikor kivédtem, azért még megnéztem, hogy hova pattan a labda, de utána hihetetlenül boldog voltam. Elsőre fel se fogtam, hogy ez a védés mit jelent, de utána mindenki megrohant és akkor nagyon boldog voltam” – mondta a klasszis kapus az M4 Sportnak.
 
Elárulta, igazából egy-két nap múlva fogta fel, hogy mennyire fontos volt a védése. Eduard Amorim, a csapat brazil játékosa szerint Kiss volt a döntő legjobbja, mert a védésével megmentette őket. „Ez a csapatszellem, mi mindig itt vagyunk egymásnak és ez csodálatos” – mondta a balátlövő.
 

Kiss szerint mindenki nagyon boldog volt, de nem csak a meccs után, még két hónappal később is emlegették a bravúrját. Fura volt számára, pedig tudta, hogy a BL-t sokkal többen nézik, mint a bajnokikat, hogy a mai napig kap dicséreteket azért a védésért. 

Legfrissebb hírek