Rekordszámú NBA-meccs a Sport TV-n

2018. 09. 28. 16:29  |  AMERIKAI SPORTOK

Az európai nézők számára legkedvezőbb időpontban kezdődő szombat-vasárnapi meccsekből is több lesz a tévében, mint korábban.

A Sport TV-től kapott közleményt változtatás nélkül közöljük:

 
"A 2018-19-es NBA-szezonban minden eddiginél több meccset, összesen több mint százat közvetít a Sport TV világ legerősebb kosárlabdaligájából. Az európai nézők számára legkedvezőbb időpontban kezdődő szombat-vasárnapi meccsekből is több lesz a tévében, mint korábban. LeBron James lakerses debütálásáról sem maradunk le.
 

Magyar idő szerint október 17-én hajnalban kezdődik az NBA 2018-19-es szezonja a Sport TV-n. Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga nyitónapján a bajnoki címvédő Golden State Warriors és az egyik bombaerős trónkövetelő, az Oklahoma City összecsapását magyar kommentárral láthatják a nézők. Ezen a találkozón kapják meg a Warriors játékosai ünnepélyes keretek között a bajnoki címért járó aranygyűrűt. Az első héten a Warriors–Thunder mellett további három találkozót tűz képernyőre a Sport TV, a Portland Trail Blazers–Los Angeles Lakers, a Los Angeles Lakers–Houston Rockets és a Cleveland Cavaliers–Atlanta Hawks meccs lesz látható. Ezek közül a két Lakers-meccset azért emelnénk ki, mert: a magyar nézők sem maradnak majd le arról, hogyan mutatkozik be előbb idegenben, majd hazai pályán aranysárga-lilában LeBron James, a liga jelenlegi legnépszerűbb kosarasa, aki a nyáron a Cleveland Cavalierstől a Los Angeles Lakershez igazolt. Ezzel – mármint James nagy port kavart klubváltásával – Kobe Bryant visszavonulása után ismét reflektorfénybe kerül a világ egyik legismertebb és legsikeresebb kosárlabdacsapata.
 
Az első heti négy közvetített mérkőzés már gyanús lehetett a hozzáértőknek, ezért örömmel jelentjük be, hogy a 2018-19-es szezonban a Sport TV minden eddiginél több, összesen több mint 100 mérkőzést mutat meg a magyar nézőknek. A legfőbb újdonság, hogy a kiemelt NBA Saturdays és NBA Sundays meccsek száma megnő, ami azért különleges, mert a szombati és vasárnapi játéknapokon több, az európai nézők számára is kedvező időpontban lesz élő NBA-meccs a tévében.
 
Szombaton ez a kezdési időpont általában 23 óra, vasárnap legtöbbször 21:30."

Legfrissebb hírek