Váratlan fordulat Hosszú Katinka és Tusup válóperében!

2018. 03. 12. 16:55  |  ÚSZÁS

Csavart vesz a történet - vagy sem?

 

Újabb fordulat Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29) házasságában: jelenleg szüneteltetik az úszónő által kezdeményezett válóperüket - jelezte a blikk.hu. 

Az olimpiai bajnok sportoló és edző férjének kapcsolata még tavaly novemberben romlott meg. Hónapok óta nem élnek és nem is dolgoznak együtt – még, ha hivatalosan trénerként az amerikai szakember is van megnevezve a szövetségnél.
 
A Blikk szerint már beidézték őket a bíróságra, ám tárgyalásra végül nem került sor, mert jogi képviselőiken keresztül közös kérelmet nyújtottak be a per szüneteltetésére. A rajongók a hír hallatán abban reménykedhetnek, hogy meggondolták magukat, és akár még ki is békülhetnek. Ez a lehetőség sincs kizárva, ám a gyakorlat szerint inkább azokban az esetekben szokták közös kérelemmel a szüneteltetést kérni, ha a per folyatása előtt a felek az anyagi kérdésekben akarnak megegyezni.
 
Hosszúék az elmúlt években közösen egy céget, az Iron Lady márkát, valamint egy úszóklubot is felépítettek, s a versenyeken szerzett pénzdíjakkal, jutalmakkal,szponzori pénzekkel nagyjából 1 milliárd forintos vagyont gyűjtöttek. Válás esetén ezen osztozkodniuk kell, s ez igencsak időigényes lehet.

Kézilabda: ez a tréner lesz a Győr új vezetőedzője? " KÉZILABDA › Női NB I

A Győri Audi ETO KC új vezetőedzővel kezdi meg a következő idényt, hiszen a spanyol Ambros Martín a szezon végén távozik a zöld-fehérektől. Régóta találgatják, ki ül le a magyar sztárcsapat kispadjára, ám a kisalfold.hu információi szerint hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

Legfrissebb hírek