Tenisz: a magyar klasszis ezzel magyarázta hihetetlen hisztijét

2017. 06. 16. 14:32  |  TENISZ

Arra is kitért, lecseréli-e az edzőjét.

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy Babos Tímea egy hollandiai viadalon három szett után vereséget szenvedett Arantxa Rustól. A harmadik játszmában Babos az edzőjével beszélgetett, a magyar teniszező azt mondta a trénernek, nem érti miért teniszezik. A jelenet során  Thomas Drouet próbált lelket önteni tanítványába.

 

Labdarúgás: Bernd Storck ezt üzente a magyar szurkolóknak " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Csütörtökön komoly döntést hozott a Magyar Labdarúgó Szövetség, Bernd Storck az andorrai szégyen ellenére maradhatott a nemzeti együttesünk élén. A német szakember az nso.hu-nak a következőket mondta a folyatásról. A magyar szakember nem örülne ennek a váltásnak. "Az után a nagyon negatív helyzet után, amelyet a múlt heti vereségünk előidézett, most kimondottan pozitív érzésekkel vágok neki a folytatásnak.

„Nagyon sajnálom a mérkőzésen történteket és nyilván nem vagyok büszke erre! Elég nehéz időszakon megyek keresztül a pályafutásomban, de nyilván ez nem lehet kifogás és mentség a viselkedésemre. Tudom, hogy hibáztam! De azt is tudom, hogy lehet és kell is tanulni ebből a hibából. Dolgozni és menni kell tovább előre! Köszönöm azok támogatását és biztatását, akik támogatnak és megpróbálnak segíteni! Igyekszem és mindent meg is teszek azért, hogy minél több örömöt okozzak a teniszemmel a szurkolóimnak! Edzőmmel, Thomas Drouet-val a mérkőzés alatt és miatt sem romlott meg, semmilyen formában a kapcsolatom! Próbált akkor is segíteni. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy nehéz időszak, de egy csónakban evezünk, azonosak a céljaink és az elképzeléseink! Nyilván nem volt boldog a hétfői mondatommal, de próbálunk együtt javulni és fejlődni. Ahogyan megtettük korábban is. A múlt az a múlt. Most már előre tekintenünk és dolgozunk tovább!" - vélekedett az esetről Babos Tímea a hivatalos oldalán.

Legfrissebb hírek