Horror: így terrorizálta a klasszis teniszezőt az apja

2017. 11. 16. 08:08  |  TENISZ

Brutális részleteket árult el a versenyző.

Jelena Dokic önéletrajzi könyvét nemrég adták ki, a kötetben a teniszező kendőzetlenül beszél apja kíméletlen módszereiről. Dokic leírta, apja, aki egyben edzője is volt, gyakran a haját húzta, egy-egy rossz eredmény után leköpte vagy felpofozta - írja az index.

 
Egy vereséget követően úgy megütötte lányát a brutális apa, hogy a hölgy földre került, de neki ez sem volt elég, elkezdte rugdosni gyermekét. 
 
„Nem hiszem, hogy mindenki tudta, de voltak olyanok, akik nagyon jól tudták, mi történik, mégsem tudtak segíteni. Elveszítettem a hitemet és az önbizalmamat is, már az öngyilkosság is az eszembe jutott” - nyilatkozott Dokic.
 
Dokic egyébként 2014-ben vonult vissza, párosban 2001-ben Grand Slam-döntőig jutott, a világranglistán pedig a negyedik hely volt neki a csúcs.
 

Óriási: újabb klasszis bokszolóval csaphat össze McGregor " KÜZDŐSPORTOK › Friss hírek

Újabb komoly feladat várhat Conor McGregorra. Az ír klasszis nyáron Floyd Mayweatherrel csapott össze, az amerikai bokszoló végül technikai KO-val diadalmaskodott. McGregor hamarosan Oscar De La Hoyával küzdhet meg, mivel a már visszavonult legenda kihívta a 29 éves sportolót - írja a Blikk. "Mindenki tudja, hogy még képes vagyok küzdeni, és titokban már elkezdtem az edzéseket.

Legfrissebb hírek