Bombaüzlet a láthatáron: világklasszis érkezik a Barcához

2018. 01. 06. 19:08  |  NEMZETKÖZI FOCI

Újabb dél-amerikai sztár szórakoztathatja a drukkereket.

Spanyol sajtóértesülésekre hivatkozva arról ír az eurobarca.hu weboldal, hogy a Barcelona megállapodott a Liverpoollal Philippe Coutinho ügyében. A két klub a nyáron is komoly tárgyalásokat folytatott egymással, ám akkor a brazil csapatváltása meghiúsult.

 
Úgy hírlik, a Barcelona most 120+40 millió eurós ajánlatot tett le a Mersey-partiak asztalára, amire nem tudott nemet mondani a szigetországi alakulat vezetősége. 
 
Az AS értesülései szerint Coutinho a jövő héten már a Barcelona edzésein fog részt venni, a Celta elleni mérkőzésen pedig debütálhat is a gránátvörös-kék egyletben.

Komoly ajándékot kaphatnak a Barcelona drukkerei " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Az éllovas Barcelonára könnyűnek ígérkező feladat vár a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, míg üldözői a középmezőnyhöz tartozó ellenfelekkel találkoznak. A katalánok vasárnap fogadják a tabellán 16. helyen álló Levantét, amely a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén nyeretlen maradt: három döntetlen mellett kétszer kikapott. Csütörtökön viszont a Király Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán Barcelonában győzte le 2-1-re az Espanyolt.

Legfrissebb hírek