Az év meccsét hozta a spanyol liga csúcsrangadója - videó

2018. 01. 07. 09:39  |  NEMZETKÖZI FOCI

Felejthetetlen mérkőzést produkált a két együttes.

Sevilla–Real Betis 3–5 (Ben Yedder 13., Kjaer 40., Lenglet 67., ill. Fabián Ruiz 1., Feddal 21., Durmisi 63., Sergio León 65., Tello 95.) 
 
A tabellán hátrébb álló Real Betis győzött a Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának városi rangadóján.
 
A vendég Betis kétszer vezetett az első félidőben, a szünetben mégis döntetlen volt az állás. A második játékrészben újra megszerezte a vezetést, sőt két perccel később növelte előnyét, de újabb két perc elteltével szépített a Sevilla. Ezzel ismét nyílttá vált a mérkőzés, végül azonban ismét a Betis volt eredményes egy kontratámadás végén a 96. percben.
 
A december végén kinevezett vezetőedző, Vincenzo Montella így vereséggel mutatkozott be bajnoki mérkőzésen a Sevilla kispadján.
 

Érdekes: ebbe a sztárcsapatba igazol Cristiano Ronaldo? " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Mostanság nagy csend honolt Cristiano Ronaldo körül, ám újra szárnyra kaptak olyan információk, amelyek a portugál klasszis távozásáról szólnak. Állítólag CR7 megszerzéséről álmodoznak a PSG-nél, annak ellenére, hogy a portugál zseni szerződésében horribilis kivásárlási ár szerepel. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Neymar pedig a Real elöljárók fejében motoszkál, így talán egy csereüzlet lenne a legkézenfekvőbb.

Legfrissebb hírek