Az AS és a MARCA is megerősítették C. Ronaldo távozási szándékát

2017. 06. 16. 10:33  |  NEMZETKÖZI FOCI

Utóbbi szerint Florentino Perez megpróbálja megnyugtatni a portugált.

Azt követően, hogy az A BOLA címlapján közölte a hírt, miszerint Cristiano Ronaldo tudatta Florentino Perez klubelnökkel, hogy a nyár folyamán mindenképpen elhagyja a Real Madridot a legnagyobb madridi lapok, a Marca és az AS is címlapon foglalkoznak az üggyel.

 

Real Madrid: El Real Madrid intenta calmar a Ronaldo para que no abandone el club blanco - Marca.com

El diario portugués 'A Bola' fue el encargado de cambiar el pulso informativo del día con el anuncio de la firme decisión de Cristiano Ronaldo de abandonar el Real Madrid de manera inmediata , circunstancia que ya había comunicado a Florentino Pérez y José Ángel Sánchez durante esta semana.

 

A madridiak házilapjának számító Marca szerint Florentino Perez klubelnök igyekszik meggyőzni arról, hogy egyelőre maradjon higgadt, és hideg fejjel hozzon majd döntést.

 

A szerző megemlíti azt is, hogy nem kizárt a labdarúgó távozása, hiszen a Real Madridnál senki nem akarnak erőszakkal megtartani. Ők is kiemelik, hogy a lehetséges kérők közül a Manchester United és a PSG lehet esélyes a portugál megszerzésére.

Szenzáció: Ronaldo hajthatatlan, távozik a Real Madridtól " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Az „A BOLA" szerint a portugál labdarúgót megalázták a Real Madridnál.

 

 

Az AS szintén tényként közli a hírt, hogy Ronaldo távozni akar.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a spanyol hatóságok adócsalás miatt nyomoznak a klasszis ellen, akit akár több évnyi börtönbüntetésre is ítélhetnek.

Legfrissebb hírek