Olaszország: 6 hónapra tiltották el az élvonalbeli brazil támadót

2018. 05. 17. 08:55  |  NEMZETKÖZI FOCI

Nagyon hiányzhat majd a csapatkapitány játéka, ugyanis az utolsó forduló előtt egyetlen pont választja el a kieső zónától a csapatát.

Doppingvétség miatt hat hónapos eltiltást kapott szerdán az olasz élvonalban szereplő Cagliari brazil labdarúgója, Joao Pedro. A 26 éves támadó középpályást, akinek játékjogát március 3-án felfüggesztették az eset miatt, február 11-én, a Sassuolo elleni bajnoki mérkőzés (0-0) után ellenőrizték, és szervezetében a tiltott vízhajtónak számító hidroklorotiazid nyomaira bukkantak. Az ügyész négyéves eltiltást kért, de a játékosnak szerdai meghallgatását követően végül fél évet kell kihagynia, így szeptemberben térhet vissza.

 
 
Joao Pedro éppen a szezon előtt írt alá új szerződést a szardíniai klubnál, de a közelmúltban volt már négy mérkőzésre szóló eltiltása, mert szimulált, majd ellökte ellenfelét a Fiorentina elleni decemberi meccsen. A Cagliarinak nagyon hiányzik csapatkapitánya játéka, ugyanis az utolsó forduló előtt egyetlen pont választja el a kieső zónától.

Legfrissebb hírek