Juventus: Buffon mellet mások is távozhatnak

2017. 12. 22. 08:19  |  NEMZETKÖZI FOCI

Több játékossal ellenben szerződést hosszabbítanának.

A Corriere di Torino értesülései szerint mindössze egy játékos van a visszavonuló Gianluigi Buffonon kívül, akinek szerződése a szezon végén lejár, és nem sok az esély annak meghosszabbítására.
 
A Juventus több játékosának is rövidesen lejár a szerződése. Azt már egy ideje tudni lehet, hogy Gianluigi Buffon befejezi a pályafutását a szezon végén, de jelenleg úgy tűnik, hogy lesz még egy futballista, aki búcsút int a „zebráknak".
 
Stephan Lichtsteiner távozása ugyanis egyre valószínűbb. Sőt, akár az is elképzelhető, hogy a svájci már a télen elhagyja a Juvét. Ugyanakkor Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli és a harmadik számú kapus, Carlo Pinsoglio szerződéshosszabbítására a torinói lap szerint hamarosan sor kerülhet.
 
Igaz, arra is van még esély, hogy Kwadwo Asamoah szintén távozik a klubtól. Őt korábban szóba hozták a Galatasarayjal, sőt, ő maga is elmondta, mennyire szívesen igazolna a török klubhoz, ám ez végül nem valósult meg. A ghánai akkor kifejtette, hogy gondolkodik a maradáson, de egyik célja továbbra is, hogy a jövőben a Galatában játszhasson.
 

Rossz hírek Ronaldo állapotáról az El Clásico előtt " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Mint ismert, Cristiano Ronaldo góljával verte meg a Real Madrid szombaton a brazil Gremiót a klubvilágbajnokság döntőjében, ám a támadó vádlija megsérült a meccsen. Ugyan az edzéseken társaitól külön mozgott, a Real Madrid vezetői bíztak abban, hogy pályára léphet 23-án a Barcelona elleni, 13 órakor kezdődő csúcsrangadón.

Legfrissebb hírek