Hihetetlen: csődbe mehet a magyar játékosok klubja

2017. 06. 07. 12:01  |  NEMZETKÖZI FOCI

Nagy a baj...

 

A palermói ügyészség átvilágítást kezdeményezett a Serie A-ból az idei szezonban kieső Palermónál - jelezte a goal.com. Salvatore De Luca ügyész és helyettesei, Francesca Dessi és Andrea Fusco azt vizsgálják, hogy a klub fizetőképes-e. A legfrissebb hírek szerint az eredmények lesújtóak, a szicíliai együttes csődközeli állapotban van.
 

Balhé a bajnoknál: felszólalt a Honvéd távozó sikeredzője " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Szerkesztő: Nagy Benjámin Nem nagyon volt az utóbbi időszakban olyan edzője a Honvédnak, amelyik a távozása után ne került volna kisebb vagy nagyobb nézeteltérésbe, szópárbajba a klubvezetéssel. A felszólalókhoz csatlakozott Marco Rossi is, aki a bajnoki cím megnyerése utáni sajtótájékoztatón jelentette be a távozását - jelezte az nb1.hu.

 
 
Noha Maurizio Zamparini elnök már hónapokkal ezelőtt lemondott tisztségéről, s átadta a stafétát Paul Baccaglininek, a tulajdonváltással kapcsolatos tranzakció még mindig nem ment végbe. A Calcio e Finanza beszámolója szerint a Palermo rövid időn elül csődöt jelenthet, ráadásul még nem tett eleget a másosodsztályú szerepléshet szükséges feltételeknek sem. Mindezt június 30-ig teheti meg a klub, alig néhány hetük van tehát, hogy megoldást találjanak. Az olasz lap szerint az átvilágítás ezen a héten véget ér, eközben Londonban folyamatosan tárgyalnak arról, hogy a klub az új tulajdonos kezébe jusson, ám mindez csak az átvilágítás után történhet meg.

Legfrissebb hírek