Donnarumma megondolta magát, elhagyja a Milant

2017. 06. 15. 19:50  |  NEMZETKÖZI FOCI

Amennyiben nem változik a helyzet, akár még a nyáron távozhat, hiszen 2018-ban lejár a szerződése.

Azok után, hogy a hét elején az egész olasz sajtó világgá kürtölte, hogy megegyezett csodakapusával az AC Milan - és évi 4 millió eurós fizetésért marad a nevelőklubjában –, ma a játékos ügynöke teljesen az ellenkezőjét állította.

 

Mino Raiola a klub székházában, a Casa Milanban jelentette be, hogy a 18 éves csodakapus semmiképpen nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését.

 

„Mino Raiola arról értesített bennünket, hogy Donnaruma nem hosszabbítja meg a szerződését. A döntésük végleges. Ez elszomorít bennünket, de folytatjuk tovább a munkánkat. A játékos az ügynökével közösen döntött így. Nincs mit tennünk.” – nyilatkozta a Corriere delo Sportnak a Milan ügyvezetője, Marco Fassone.

 

Sajtóhír: Kirúghatja a Chelsea Antonio Contét " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Hiába nyert bajnokságot és játszott FA-kupa döntőt első szezonjában a Chelsea-vel Antonio Conte, könnyen lehet, hogy hamarosan menesztik az angol csapattól. Az olasz szakember a klub több alkalmazottjával sincs jó viszonyban, az pedig, ahogy a Diego Costa ügyet kezelte, kiverte a biztosítékot Roman Abramovicnál is, aki emiatt fel is állíthatja a kispadról - számol be róla Corriere delo Sport.

 

Donnarumát szinte Európa összes topcsapata akarja, legélénkebben a Real Madrid és a PSG érdeklődött iránta. Amennyiben valóban nem hosszabbít, minden valószínűség szerint még idén eladják, hiszen 2018 nyarán lejár a szerződése.

Legfrissebb hírek