Cristiano Ronaldo utódja érkezhet Morata helyett a Milánhoz

2017. 06. 12. 08:48  |  NEMZETKÖZI FOCI

Jorge Mendes keményen dolgozik, hogy eladja az olaszoknak a Porto csatárát.

Hamarosan bejelenthetik az AC Milan negyedik nyári igazolását. Amióta az új kínai tulajdonosok átvették az olasz csapat irányítását, egyre inkább bebizonyosodik, hogy komolyan gondolták azt, hogy ismét a régi nagyságokba emelik a patinás klubot.

 

Vasárnap arról számoltak be az olasz lapok, hogy Gianluigi Donnaruma meghosszabbítja a szerződését, miközben három, Európában jól csengő névvel erősítettek: a középső védő Mateo Musacchio a Villarealtól, a svájci Ricardo Rodriguez a Wolfsburgtól, Franck Kessie pedig az Atalantától érkezett.

 

A napokban pedig újabb nagy bejelentés várható: a hírek szerint a Porto 21 éves csatára, André Silva lesz a következő igazolásuk. A portugál csatár ebben a szezonban robbant be a köztudatba, saját nevelésű csatáruk 32 bajnokin 16 gólt szerzett.

 

Eldőlt, hogy hol folytatja Gianluigi Donnaruma " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

A Corriere dello Sport címlapon közölte a nagy hírt.

 

 

A Milan eredetileg Alvaro Moratát szerette volna szerződtetni, a spanyol csatár azonban inkább a Manchester United ajánlatát fogadta el, ezért orientálódtak André Silva irányába. A fiatal csatár szerződése 2021-ig érvényes, a kivásárlási ára pedig 60 millió euró. A Porto 40 milliót szeretne érte, a sztárügynök Jorge Mendes azonban szeretné elérni, hogy 30 millióért elengedjék, ennyit ugyanis az olaszok is hajlandóak lennének kifizetni érte.

André Silva egyébként óriási elismerésnek a portugál labdarúgók körében. "Mi lesz, ha visszavonulok. Semmi. Ott lesz majd André Silva” - nyilatkozta nemrég Cristiano Ronaldo.

Legfrissebb hírek