Balhé Milánóban: a kapus menekülne a csapattól

2017. 12. 12. 13:32  |  NEMZETKÖZI FOCI

Nyáron nagy indulatok után maradt, most megint menne.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint levelet írt a Serie A-ban szereplő AC Milan vezetőségének Gianluigi Donnarumma – az olasz válogatott kapus azt kéri, szüntessék meg a nyáron meghosszabbított szerződését, írja a Nemzeti Sport.
 
A 18 éves Gianluigi Donnarumma idén júliusban, hosszas huzavona után hosszabbított a piros-feketékkel – a késlekedés nagy felháborodást váltott ki, s a tehetség ügynökének, Mino Raiolának tulajdonították az időhúzást.
 
A Milan a nyári nagybevásárlás ellenére sem teljesít eddig jól, a bajnokságban 16 fordulót követően mindössze a hetedik helyen áll, hátránya tizenegy pont a még BL-résztvevő Romával szemben.
 
Egybehangzó sajtóértesülések szerint most ismét áll a bál a Milan háza táján: Donnarumma levelet írt a klub vezetőségének, miszerint nyáron óriási „pszichológiai nyomás” és „kényszer” alá volt helyezve, emiatt írt alá új megállapodást – mint az a levélben állítólag szerepel, a hosszabbítás érvényessége emiatt megkérdőjelezhető.
 
Az olasz média úgy tudja, hogy Donnarumma (és Raiola) a szerződés megsemmisítését kérvényezi, valamint azt, hogy a felek újratárgyalják a kontraktust.
 

Kiderült, mi a gond a Juve argentin gólvágójával " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

Miután hétfőn kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosításait, a Tottenham Hotspurral összekerülő Juventus edzője, Massimiliano Allegri és a klub alelnöke, Pavel Nedved nyilatkozott a média képviselőinek nemcsak a sorsolásról, hanem a Zebrák sztárjátékosának, Paulo Dybalának rossz időszakáról is.

Legfrissebb hírek