Azt állítja, ő lesz az Inter vezetőedzője!

2017. 06. 06. 19:48  |  NEMZETKÖZI FOCI

Luciano Spalletti bejelentette, hogy a következő idénytől az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője lesz.

„Én leszek az Inter új edzője. Mindenben megegyeztünk” – nyilatkozott kedden Spalletti a milánói Malpensa repülőtéren, mielőtt útnak indult Kínába, hogy találkozzon a klub tulajdonosaival.
Az edző szerződése két évre szól, és idényenként négymillió eurós fizetést tartalmaz.
 
Az 58 éves Spalletti 1995-ben kezdte az edzői karrierjét, 2005 és 2009 között az AS Romát, utána az orosz Zenitet irányította. Tavaly januárban visszatért az olasz fővárosba, csapatával az elmúlt idényben ezüstérmes lett a Serie A-ban, ennek ellenére nem meglepő, hogy követi Walter Sabatini sportigazgatót, aki szintén az AS Romától szerződött az Interhez. A milánói együttes edzője az előző szezonban Stefano Pioli volt, majd a menesztését követően az élvonal utolsó három fordulójában Stefano Vecchi ült a kispadon.

Aranycipő: Messi nyert, de hol van Ronaldo? " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója végzett a 2016-2017-es Aranycipő-verseny első helyén. Az első tízben nincsen benne Cristiano Ronaldo... AZ ARANYCIPŐ-VERSENY ÉLMEZŐNYÉNEK VÉGEREDMÉNYE (2017. június 6.) 1. Lionel Messi (FC Barcelona) 37 x 2 = 74 2. Bas Dost (Sporting CP) 34 x 2 = 68 3.

Legfrissebb hírek