A Honvéd volt edzője különdíjat kapott Olaszországban

2018. 03. 26. 20:18  |  NEMZETKÖZI FOCI

A legjobb talján szakembereket díjazták.

Massimiliano Allegri, a Juventus trénere kapta meg a 2016/17-es olasz labdarúgószezon legjobb edzőjének járó elismerést, a Panchina d'Orót (Arany Kispad), míg Marco Rossi, a Budapest Honvéd korábbi edzője különdíjat kapott.

 
Az 50 esztendős Allegri 2014-ben vette át a torinói együttes irányítását, amelyet az elmúlt idényben bajnoki címig és kupasikerig, valamint Bajnokok Ligája-döntőig vezetett. Allegri harmadszor vehette át az elismerést a hétfő esti firenzei gálán. Az edzők voksai alapján másodikként Gian Piero Gasperini (Atalanta), harmadikként a tavalyi győztes, Maurizio Sarri (Napoli) zárt.
 
„Minden edzőnek sok sikert kívánok a szezon végére, bár Sarrinak kicsit kevesebbet” – hangsúlyozta Allegri, akinek csapata kétpontos előnnyel vezet a Napoli előtt kilenc fordulóval a Serie A zárását megelőzően.
 
Öt külföldön dolgozó olasz tréner különdíjat vehetett át csapata jó teljesítményéért. Az olasz szövetség honlapjának beszámolója szerint köztük volt többek között a Budapest Honvéddal bajnoki címet nyert Marco Rossi, valamint Carlo Ancelotti (Bayern München) és Antonio Conte (Chelsea).

Íme, Georges Leekens legújabb ígérete " MAGYAR FOCI › Magyar válogatott

Nem sikerült túl jól Georges Leekens bemutatkozása a magyar válogatott kispadján, mert Dzsudzsák Balázsék lehangoló játékkal, 2-1-es vereséget szenvedtek a Groupama Arénában a sehol nem jegyzett Kazahsztán ellen. Holnap jön az újabb meccs, ezúttal Skócia lesz az ellenfél. "Lesznek változások a kazah meccshez képest, új játékosokat is szeretnék megnézni.

Legfrissebb hírek