Újabb tisztelgés Davide Astori előtt

2018. 03. 20. 16:26  |  NEMZETKÖZI FOCI

A 31 évesen elhunyt Davide Astori március 4-én hajnalban kapott végzetes szívrohamot a bajnoki mérkőzésre készülő csapat udinei szálláshelyén.

A két hete elhunyt játékosról nevezik el a Fiorentina edzőközpontját.

 
A két hete váratlanul elhunyt Davide Astoriról nevezi el edzőközpontját a Fiorentina labdarúgócsapata. Mario Cognini, a firenzei együttes ügyvezető elnöke hétfőn a klub honlapján közzétett videoüzenetében elmondta, a korábbi csapatkapitánynak az edzőközpont volt a második otthona, ahova családja is gyakran elkísérte, így "jó döntésnek tűnt", hogy róla nevezzék el.
 
"A jövőben nem Centre Campininek, hanem Davide Astori Sportközpontnak fogják hívni" - jelentette ki Cognini. Hozzátette, a döntésről egyeztetett a hátvéd családjával és a város polgármesterével is.
 
A 31 évesen elhunyt Davide Astori március 4-én hajnalban kapott végzetes szívrohamot a bajnoki mérkőzésre készülő csapat udinei szálláshelyén. Az egykori csapatkapitány - akinek temetésén több tízezren vettek részt - 13-as mezét a Fiorentina és korábbi együttese, a Cagliari is visszavonultatja.

Legfrissebb hírek