Visszatérhet Európába a világbajnok német középpályás

2017. 12. 18. 21:53  |  NEMZETKÖZI FOCI

A Bayern München ikonja a Bundesliga felé kacsintgat.

Továbbra sem tisztázott Bastian Schweinsteiger jövője: elképzelhető, hogy az MLS-ben szereplő Chicago Fire labdarúgója visszatér a német élvonalba, írja a Nemzeti Sport.
 
Mint ismert, a 33 esztendős ikon 2017 márciusában hagyta el a Manchester Unitedot, és igazolt a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire-höz. Távozásakor Schweinsteiger elmondta, az MU lesz az utolsó csapata Európában, nincs ugyanis olyan egyesület, amelynek kedvéért visszatérne.
 
A középpályás egy szezonra szóló megállapodást kötött a Fire-rel, most viszont egyre több a kérdőjel annak kapcsán, mi lesz Schweinsteiger sorsa – noha a játékos októberben azt nyilatkozta, nyitott a hosszabbításra, úgy tudni, hogy a német futballista változtathat eddigi elképzelésén, és visszatérhet a Bundesligába.
 
Noha konkrét együttesekről nem ír, a Die Welt úgy tudja, hogy a játékos már a visszavonulása utáni időszakra is gondol (a média megjegyzi, Ana Ivanovcs terhessége sok mindent megváltoztatott a terveiből), és Schweinsteiger menedzsmentjével a hírek szerint több Bundesliga-csapat is felvette a kapcsolatot, amelyek arról érdeklődtek, mit tervez a labdarúgó.
 
A Die Weltre hivatkozva a Bild hozzáteszi, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Schweinsteiger üzleti okokból végül visszatér Németországba.
 
Bastian Schweinsteiger a Bayern Münchennél nevelkedett, majd 2002-től 2015-ig a bajorok felnőttcsapatát erősítette. 2015-ben a Manchester Unitedhoz került, ám két év után a tengerentúlra szerződött.
 

Magához láncolná Guardiolát a Manchester City " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Angliában biztosra veszik, hogy a Manchester City új szerződést kínál menedzserének.

Legfrissebb hírek