Meglepő vallomás: Kahn elvágyott a Bayerntől

2017. 12. 14. 18:59  |  NEMZETKÖZI FOCI

Máig fájlalja, hogy nem váltott, amikor hívták.

A Bayern München korábbi kiválósága, Oliver Kahn a Bildnek elárulta: megbánta, hogy annak idején nem igazolt a Manchester Unitedhez a bajor együttestől.
 
A jelenleg televíziós szakértőként dolgozó 48 esztendős Kahn tizennégy szezont húzott le a Bayern Münchennél, amellyel nyolc bajnoki címet, hat Német Kupát, valamint egy-egy Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát és Interkontinentális-kupát nyert. A sikerek ellenére a 86-szoros német válogatott kapus nem volt maradéktalanul elégedett pályafutásával, ma már ugyanis bánja, hogy korábban elutasította a Manchester United közeledését.
 
„Sir Alex Ferguson még mindig dühös rám. Ő úgy vélte, szívesen mennék az MU-hoz, engem azonban jobban érdekelt, hogy meghatározó része legyek az új érának a Bayernnél. Visszatekintve úgy érzem, a Unitedhez kellett volna szerződnöm, szép kihívás lett volna a számomra” – mondta Kahn.
 

Lanzafamét szóbahozták a Dunaszerdahellyel " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Davide Lanzafame fogalom a magyar labdarúgásban. Kispesten ő a legnagyobb sztár, az ellenfelek reszketnek tőle. Nem csoda, hogy sok csapattal is hírbe hozták már az olasz zsenit, legutóbb éppen azzal a Dunaszerdahellyel, mely csapatnak az a Marco Rossi a vezetőedzője, akivel Lanzafame bajnoki címet nyert Kispesten.

Legfrissebb hírek