Érdekes: ez a játékos távozhat a Bayern Münchentől

2018. 01. 04. 17:42  |  NEMZETKÖZI FOCI

A klubelnök nagyon szomorú lenne, ha a futballista máshol folytatná.

Uli Hoeness klubelnök azt szeretné, ha Sven Ulreich meghosszabbítaná a szezon végén lejáró szerződését, mert szerinte a Bayern München labdarúgócsapatánál a sérült Manuel Neuert helyettesítő kapus volt tavaly az év embere.
 
„Mindenképpen hosszabbítania kell” - mondta a Kicker csütörtöki számában Hoeness.
 
„Számomra ő az év embere. Rengeteget segített a Bayernnek, bejött ez a helyettesítés” - fogalmazott a klubelnök.
 
A 29 éves kapus hónapok óta nagyszerűen pótolja a válogatott Neuert, aki lábsérüléséből lábadozik.
 
Hoeness előtt Jupp Heynckes vezetőedző is arról beszélt, hogy Ulreichnak maradnia kellene Münchenben, mert nagyot javult a teljesítménye és ezt a szintet tartani is tudta.
 
„Azt ajánlanám a klubnak, hogy hosszabbítsa meg Ulreich szerződését” - mondta a szakember, aki csak az idény végéig irányítja a bajor sztárcsapatot.
 
A Bayern München második számú kapusa jó tárgyalási pozícióban van, miután szerződése a nyáron lejár, így ha akar, ingyen távozhat. Több klub is érdeklődik iránta, a csapatkapitány Neuer visszatérése után pedig minden bizonnyal ismét a cserepadra szorul majd a bajoroknál. Ulreich 2015-ben 2,5 millió euróért érkezett a VfB Stuttgarttól.

Szerelmi szappanopera: megvan Neymar új barátnője (?) " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Neymar újra szerelmes, méghozzá Bruna Marquezine-be, akivel évek óta hol együtt vannak, hol külön - fogalmazott az nb1.hu. A hölgy 21 éves, népszerű színésznő Brazíliában, de nekünk az az érzésünk, hogy olyan, mintha azt játszanák, amit a nyolcvanas években a kötelezően, borzalmas köpenyekbe bújtatott kisdobosok és üttörők a felülmúlhatatlan magyar iskolákban.

Legfrissebb hírek