Dárdai ekkor távozna a Herthától

2017. 12. 21. 16:31  |  NEMZETKÖZI FOCI

Játékosként ő a klubrekorder, edzőként nem biztos, hogy az lesz.

Szívesen nyitna új korszakot száz mérkőzéssel maga mögött Dárdai Pál, a Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője, írja a Nemzeti Sport.
 
A magyar tréner a Kicker magazin csütörtöki számában beszélt a jubileumról és a terveiről.
 
„Szívesen megjavítanám Helmut Kronsbein klubrekordját, aki 1966-tól 1974-ig 212 mérkőzésen ült a kispadon, nagyon szép lenne. Edzőként azonban mindig csak a következő hat hétre tervezek" – jelentette ki a 41 éves szakember.
 
A volt magyar szövetségi kapitány elmondta: előfordulhat, hogy ráunnak a berlini egyesületnél, de „végső soron mindig a játékosok döntik el, hogy meddig marad az edző".
 
Dárdai 1997-ben került labdarúgóként a Herthához, amelynek színeiben klubcsúcsot jelentő 297 meccsen lépett pályára. Michael Preetz menedzser számára pedig – mint a tréner elárulta – kulcsfontosságú a jó munka érdekében a klubbal való teljes azonosulás.
 
„Ha pedig egyszer már nem olyan nagy kedvvel megyek dolgozni, akkor szólok a menedzsernek és elköszönök a Herthától. Jelenleg azonban töretlenül élnek az álmaim, azaz a kupadöntőbe és a Bajnokok Ligájába kerülés" – hangsúlyozta Dárdai Pál.
 

Szalai csapattársát leigazolta a Bayern München " NEMZETKÖZI FOCI › Német foci

A Bundesligában első helyen álló Bayern München bejelentette, hogy Sandro Wagner, a Hoffenheim 30 esztendős labdarúgója januártól a bajor együttest erősíti. Az átigazolást a Hoffenheim is megerősítette, számolt be róla a Nemzeti Sport. Wagner január elsejétől lesz hivatalosan a Bayern játékosa, szerződése 2020-ig szól.

Legfrissebb hírek