Balotelli Dortmundban? Ez most akkor komoly, vagy vicc?

2017. 06. 06. 18:54  |  NEMZETKÖZI FOCI

gynöke szerint Mario Balotelli a Borussia Dortmund futballistája lesz, bár nem tudni, Mino Raiola mennyire gondolta komolyan ezen kijelentését.

Az Ajaxtól érkező Peter Boszt kedd délután mutatták be hivatalosan Dortmundban mint a csapat új vezetőedzőjét. A Westfalenstadionban ott volt Mino Raiola is, és a jelenlévő újságírók természetesen azonnal nekiszegezték a kérdést, miszerint Mario Balotelli a Dortmundba igazol-e?
 
„Igen, Balotelli a Dortmundban fog játszani” – jött a válasz, ám könnyen lehet, hogy Raiola csak viccelt. Az olasz játékosügynök több labdarúgót is képvisel, elképzelhető, hogy más játékos ügyében tartózkodott Dortmundban.
 
Balotelli több sikertelen idény után tavaly a Nice-be igazolt, amelyben kivirágzott. A 26 éves olasz csatár 23 bajnokin 15 gólt szerzett, ezzel bajnoki bronzéremhez segítette hozzá a nizzai csapatot. Szerződése azonban június 30-án lejár, és egyáltalán nem biztos, hogy meghosszabbítja azt.

Aranycipő: Messi nyert, de hol van Ronaldo? " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója végzett a 2016-2017-es Aranycipő-verseny első helyén. Az első tízben nincsen benne Cristiano Ronaldo... AZ ARANYCIPŐ-VERSENY ÉLMEZŐNYÉNEK VÉGEREDMÉNYE (2017. június 6.) 1. Lionel Messi (FC Barcelona) 37 x 2 = 74 2. Bas Dost (Sporting CP) 34 x 2 = 68 3.

Legfrissebb hírek