Zidane kegyetlenül kiakadt a Real játékosaira

2018. 01. 08. 12:54  |  NEMZETKÖZI FOCI

Következménye volt a szapulásnak.

 

A vigói döntetlen után (2-2) Zinedine Zidane komoly fejmosást tarthatott az öltözőben, ahol olyan sokáig tartotta bent a játékosokat, hogy lekéste a sajtótájékoztatóját - jelezte a 24.hu. A Celta meccsei után mindig a vendégek edzője értékelhet először, de Zidane-ra sokat kellett várni, így végül Juan Carlos Unzue, a hazaiak mestere kezdte a sajtótájékoztatót. Amikor Zidane végre megérkezett, egyből azt kérdezték, mit mondott az öltözőben, de ő nem akarta kiadni azokat a dolgokat, amik közte és a játékosok között történtek.

“Mindannyian nagyon dühösek vagyunk, de ez normális, mert egy jó első félidő után a másodikban visszaestünk, aminek az volt az egyik oka, hogy nagyon sokszor elvesztettük a labdát” – mondta Zidane, aki mellett az elnök, Florentino Pérez is meglátogatta a csapatot, de az edző szerint ez nem egyedi eset, máskor is bejár a presidente.

Szenzáció: Aubameyang távozik Dortmundból, ide igazol! " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Egybehangzó lapértesülések szerint a kínai Kuangcsou Evergrande csapatához igazol Pierre-Emerick Aubameyang. A Borussia Dortmund klasszisa 72 millió euróért vált klubot, és a napokban már bemutatják őt új egyesülete színeiben. A 28 éves gaboni klasszist fél Európa szívesen látná soraiban, ám nagyon úgy tűnik, Ázsia a következő állomás.

Legfrissebb hírek