PSG: Lőw Zsolt lehet az egyik edző

2018. 04. 10. 15:40  |  NEMZETKÖZI FOCI

Ehhez az kell, hogy az eredeti jelölt kerüljön a kispadra a nyáron.

Német sajtóhírek szerint, amennyiben valóban Tomas Tuchel lesz a PSG vezetőedzője, akkor Lőw Zsoltot szeretné maga mellé segítőnek. A párizsiakról azt szellőztették meg, hogy amint bebiztosítják francia bajnoki címüket, bejelentik az edzőváltást - írta az m4sport.hu.

 
A t-online.de a Bildre hivatkozva azt is tudni véli, hogy az Unai Emery helyére kerülő Tuchel korábbi játékosát, Lőwöt kérné fel másodedzőnek.
 
Lőw jelenleg ugyanebben a beosztásban dolgozik a Leipzignél, az ismertségük azonban még Mainzból datálódik, amikor játékoskarrierje utolsó éveit töltötte Tuchel kezei alatt.
 
Edzőként a Liefering és a Salzburg jelentette szamárlétrát megmászva jutott el a lipcsei együttesig, ahová 2019-ig érvényes szerződés köti, azaz, ha a PSG érdeklődése tényleg komolyra fordul, akkor a váltás körülményeiben meg kell állapodnia a két klubnak.
 
Mindenesetre Ralf Rangnick, az RB Leipzig sportigazgatója a német hírügynökségnek, a dpa-nak leszögezte, Lőw fontos szerepet játszik a stáb munkájában.

Fernando Torres bejelentette a távozását " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A 34 éves támadó a Liverpoolnál, a Chelsea-nél és az AC Milannál eltöltött évek után 2015 januárjában tért vissza az Atléticóhoz, amelynél ebben a szezonban 34 tétmérkőzésen hét gólt szerzett, de Antoine Griezmann, Diego Costa és Kévin Gameiro mögött csak negyedik számú csatárnak számít - jelezte az nso.hu.

Legfrissebb hírek