Érdekes: ebbe a sztárcsapatba igazol Cristiano Ronaldo?

2018. 01. 06. 20:57  |  NEMZETKÖZI FOCI

Újra a Real Madrid csillagának távozásáról beszélnek.

Mostanság nagy csend honolt Cristiano Ronaldo körül, ám újra szárnyra kaptak olyan információk, amelyek a portugál klasszis távozásáról szólnak. Állítólag CR7 megszerzéséről álmodoznak a PSG-nél, annak ellenére, hogy a portugál zseni szerződésében horribilis kivásárlási ár szerepel.
 
Azt sem szabad elfelejteni, hogy Neymar pedig a Real elöljárók fejében motoszkál, így talán egy csereüzlet lenne a legkézenfekvőbb. Ha ez létrejönne, a labdarúgás történetének legnagyobb üzletét ütné nyélbe a spanyol és a gall kirakatcsapat.
 
Cristiano Ronaldo ebben a szezonban 16 gólt ért már el, főleg a BL-ben remekel, hiszen a nemzetközi porondon kilencszer ünnepelhetett.
 
 

Bombaüzlet a láthatáron: világklasszis érkezik a Barcához " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Spanyol sajtóértesülésekre hivatkozva arról ír az eurobarca.hu weboldal, hogy a Barcelona megállapodott a Liverpoollal Philippe Coutinho ügyében. A két klub a nyáron is komoly tárgyalásokat folytatott egymással, ám akkor a brazil csapatváltása meghiúsult. Úgy hírlik, a Barcelona most 120+40 millió eurós ajánlatot tett le a Mersey-partiak asztalára, amire nem tudott nemet mondani a szigetországi alakulat vezetősége.

Legfrissebb hírek