Bepöccent a PSG sztárja, követeli, hogy engedjék el a Barcához

2017. 06. 18. 15:28  |  NEMZETKÖZI FOCI

Nem piskóta ajánlatot tettek le a katalánok az asztalra.

Az olasz La Gazetta dello Sport úgy értesült, a PSG labdarúgója, Marco Verratti közölte a párizsi klub vezetőségével, nem tér vissza a francia fővárosba, mert a következő idényt már a Barcelona játékosaként kezdené - jelezte az m4sport.hu.
 
„Engedjetek el a Barcelonához, nem térek vissza Párizsba!” Ezt az üzenetet küldte a középpályás a Paris Saint-Germain vezetőségének, értesült róla az olasz újságíró Alessandro Grandesso.
 
Verratti mindeddig diszkréten kérte a PSG-t, hogy a nyáron engedjék el álmai csapatához, a Barcelonához. Látván azonban, hogy a klub arab tulajdonosa, Nasser Al-Khelaifi köti az ebet a karóhoz, s hallani sem akar a távozásáról, a 24 éves középpályásnál betelt a pohár.
 
Az olasz középpályás jelenleg éppen Ibizán nyaral, de onnan már nem térne vissza a francia fővárosba, helyette egyenesen Barcelonába venné az irányt, hogy együtt játszhasson Lionel Messivel és trófeákat nyerjen a gránátvörös-kékekkel.
 
Hogy mit lép a PSG a Verratti-üzenetre, azt egyelőre nem tudni, a katalán sztárcsapat viszont előrukkolt első hivatalos ajánlatával: 80 és 100 millió euró közti összeget ajánlanak a pöttöm karmesterért.

Ronaldo távozása: Zidane és Ramos is felhívta a portugált " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Továbbra is élesen foglalkozik a spanyol média Cristiano Ronaldo sorsával. Mint ismeretes, a portugál világsztár kijelentette, elhagyja a klubot, a sajtó szerint azért mondta ezt, mert adócsalás vádjával hivatalos vizsgálatot indítottak ellen. A Marca azt jelezte, hogy Zinedine Zidane, a gárda vezetőedzője olaszországi nyaralása közben felhívta Ronaldot és arra kérte maradjon, mert a Reálnak szüksége van rá.

Legfrissebb hírek