A Feyenoordban folytatja a Manchester United korábbi klassziscsatára

2017. 06. 17. 17:26  |  NEMZETKÖZI FOCI

A szezon végén visszavonult Dirk Kuyt pótlása lesz a feladata.

Hollandiai lapok szerint hamarosan hazatér a nevelőegyesületéhez Robin van Persie. A 33 éves támadó a 2000-es évek elején három évet játszott a Feyenoordban, amellyel UEFA Kupát nyert, majd 4,5 millióhoz az Arsenálhoz szerződött. Angliában aztán történelmet írt, a londoniak és a Mancheser United színeiben is a Premier League legjobb csatára volt. Ennek ellenére honfitársa, Luis van Gaal megvált tőle, ő pedig Törökországba igazolt.

 

A Fenerbahcéban is bizonyította, hogy vérbeli góllövő, 87 találkozón 40 gólt szerzett a klub színeiben.

Három klasszis csatlakozhat a napokban a Chelsea-hez " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Azok után, hogy nemrég bejelentették Wily Caballero érkezését, újabb három klasszis írhat alá a napokban a londoniakhoz. Romelu Lukaku visszaigazolása már hónapok óta téma, ebbe ugyan bekavarhatott volna Jose Mourinho és a Manchester United, azonban a "Vörös Ördögök" végül Alvaro Morata mellett döntöttek, így szabad az út a Chelsea előtt.

 

Úgy tűnik, tizenhárom év légióskodás azonban elég volt számára, és hazatér a Feyenoordhoz, amely 18 év szünet után lett ismét holland bajnok Dirk Kuyt vezérletével. A veterán labdarúgó azonban a nyári szünetben visszavonult, így Van Persie lehet majd a csapat új vezére. 

Legfrissebb hírek