Nem tartottak sajtótájékoztatót a terrortámadás miatt

2017. 05. 23. 19:55  |  NEMZETKÖZI FOCI

A Manchester United szerda este az Európa Liga döntőjében lép pályára.

Törölték a labdarúgó Európa Liga döntőjében szerdán pályára lépő Manchester United keddi sajtótájékoztatóját a 22 halálos áldozatot követelő manchesteri terrortámadás miatt.

 

"Az elmúlt éjszaka Manchesterben történt tragikus esemény, illetve annak ránk gyakorolt hatása miatt úgy döntöttünk, hogy nem lesz sajtótájékoztató a mérkőzés előtti este" - jelentette be az angol klub közleményben, hozzátéve, hogy biztosak benne, mindenki megérti az álláspontjukat.

 

Kedden fokozták a biztonsági intézkedéseket a carringtoni edzőközpontban, ahol a játékosok egyperces csenddel emlékeztek a támadás áldozataira.

 

A brit rendőrség szerint a hétfő késő este elkövetett robbantás terrortámadás volt, házi készítésű pokolgéppel követte el egy férfi, aki meg is halt a merényletben. Vele együtt 22 ember vesztette életét, és 59-en megsebesültek.

 

Az EL döntőjében a Manchester United az Ajax Amszterdammal játszik szerdán Stockholmban. A sajtótájékoztató a találkozó helyszínén, a Friends Arenában lett volna. Az MU a keddi otthon edzés után repül Svédországba.

 

Digi Sport

Manchester United a păstrat un moment de reculegere la antrenamentul de azi, cu o zi înainte de finala Europa League #respect ----->> http://bit.ly/2qd12um

Legfrissebb hírek