EL: az Ajax játékosai megismételnék a régi klasszisok sikereit

2017. 05. 03. 15:07  |  NEMZETKÖZI FOCI

Az amszterdami együttes a Lyon gárdájával csatázik.

Az Ajax szurkolói legutóbb 1995-ben ünnepelhettek nemzetközi kupagyőzelmet, ekkor a Seedorf, van der Sar, Rijkaard fémjelezte csapat a Bajnokok Ligájában ült fel a trónra.

Az amszterdami csapatnak idén a második számú európai kupasorozatban, az Európa-ligában van esélye az aranyérem megszerzésére. A holland gárda ma a Lyon gárdáját fogadja az elődöntő első meccsén. 

Ez igen: nemes gesztust gyakorolt a spanyol klub " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A jelenleg a másodosztályban szereplő Levante vezetői a 2017/18-as szezonra ingyenes bérleteket biztosít azoknak a szurkolóknak, akik a hazai meccsek minimum 85 százalékát a helyszínen tekintették meg. Oroszországban tegnap este rendezték meg a kupadöntőt, a mérkőzést a Lokomotiv Moszkva 2-0-ra nyerte meg az Ural ellen. José Mourinhónál betelt a pohár.

Az Ajaxnak meglehetősen jól megy hazai pályán a nemzetközi porondon, hiszen a legutóbbi 12 meccsén veretlen maradt az otthonában.
 
"Az elődöntőben már csak jó csapatok vannak. A legjobb formánkat kell nyújtanunk, ha valóban a döntőbe akarunk jutni. A szezon végéhez közeledünk, felesleges tartalékolni, az utolsó erőtartalékainkat is mozgosítani kell" - jelentette ki Peter Bosz, az Ajax trénere.
 
Ajax-Lyon 18.45 (tv: Digisport 1)

Legfrissebb hírek