Zidane az erőnlétre figyel, Allegri a cserék fontosságára

2017. 06. 03. 12:23  |  NEMZETKÖZI FOCI

Két taktikailag remekül felkészült edző összecsapása is lesz az esti Bajnokok Ligája-döntő.

Az egész világ Cardiffra figyel ma este, hiszen az év mérkőzését játszák Wales-ben. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón mindkét edző tisztelettel beszélt az ellenfélről, és elmondták, felkészültek egymásból. A madridisták magyar szurkolói oldala az ott elhangzottakból válogatott.

 

Zinedine Zidane (Real Madrid): “Szerintem mindkét fél részéről nyílt összecsapás lesz a holnapi. A zárt játék benne van az olaszok focijában, de sok más is, és szerintem nyílt meccs lesz. Nem hiszem, hogy a Juventus pusztán egy védekező csapat. Remekül védekeznek, az tény, de sokkal többek ennél. Jól is támadnak, az egyik legjobb keretük van, és van néhány remek támadójuk is”.

 

“Nem tudom megmondani, hogy ki fog játszani holnap, ez majd kiderül a holnapi nap folyamán. Isco és Bale egyszerre is tudnak játszani, ezt mondtam már korábban is. De az a legfontosabb, hogy minden játékos készen áll a holnapi meccsre, nem csak mentálisan, de erőnlétileg is. Jelenleg engem ez izgat a legjobban. Remek formában vagyunk. Holnap meglátjuk, hogy kik és milyen formációban játszanak majd”.

 

Zidane a nagyobbik fiát is nevezte a BL-döntőre " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

Ebben a szezonban egy meccsen szerepelt a Real Madridban.

 

 

Masimo Allegri (Juventus): „A kispad most még döntőbb fontosságú lehet, mint bármikor korábban. Fel vagyunk készülve minden lehetséges Real Madrid felállásra. Van választásuk Isco és Bale között, Isco inkább középen játszik, és kiszámíthatatlanabb, mint Bale, de a védelmet védtelenebben hagyja, mint Bale”.

 

“Ez egy döntő, és azok azért vannak, hogy az ember megnyerje őket. Amit csak eddig tettünk a szezon során, az mind az erre a meccsre való felkészülés volt. Holnap a saját játékunkat kell játszanunk, és nem szabad az ellenfelünkre vagy a statisztikákra gondolnunk. Óvatosan kell olvasnunk a játékot, és akarattal és eltökéltséggel kell játszanunk”.

Legfrissebb hírek