Varane-De Gea csere jöhet létre a United és a Real Madrid között

2017. 06. 02. 16:46  |  NEMZETKÖZI FOCI

Holnap Paolo Maldini 23 éves rekordját is megdöntheti a fiatal francia védő.

A Sky Sportsra hívatkozva számol be róla a Manchester United magyar szurkolói oldala, hogy a Manchester United komoly érdeklődést mutat a Real Madrid védője, Raphael Varane iránt, aki Jose Mourinho kezei alatt mutatkozott be a Királyi Gárdában. 

 

Két éven keresztül a kezei alatt dolgozhatott Varane, és úgy tűnik, hogy az idei átigazolási időszak egyik fő célpontjának számít, hiszen a portugál menedzser mindenképp meg szeretné erősíteni a csapat védelmét.

 

A 24 éves játékos a harmadik Bajnokok Ligája győzelmét is megünnepelheti szombaton, amennyiben a döntőben a Real Madrid le tudja győzni a Juventus csapatát. Ezzel ő lenne a legfiatalabb védő, akinek sikerült három Bajnokok Ligája győzelmet is magáénak tudhatni, hiszen Paolo Maldininek ez csupán 26 évesen sikerült.

 

Cristiano Ronaldo legutóbbi hat lövéséből öt gólt kapott Buffon " NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája

Van miért törlesztenie a Juventus kapusának.

 

Amennyiben a madridiak hajlandóak tárgyalni, szinte biztos, hogy be fogják vonni az üzletbe De Geát is, hiszen a spanyol kapust nagyon Florentino Perez.

 

A Sky Sports News HQ arról is értesült, hogy Jose Mourinho szívesen látná Alvaro Moratat is a Vörös Ördögök színeiben, viszont több hírforrás is megerősítette, hogy a spanyol támadó nagyon közel van ahhoz, hogy aláírjon az AC Milan csapatához.

Legfrissebb hírek