Óriási butaság miatt kerülhet nagy bajba a Real-játékos

2017. 11. 22. 21:23  |  NEMZETKÖZI FOCI

Ezzel a döntéssel példát statuálhatnak az ítészek.

Többmeccses eltiltásra számíthat Dani Carvajal, a Real Madrid labdarúgójának ügyét az európai szövetség etikai és fegyelmi bizottsága tárgyalja.
 
A Real Madrid a ciprusi APOEL vendégeként 6-0-ra győzött a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, és már biztos továbbjutóként várja a Borussia Dortmund elleni találkozót a zárókörben.
 
 
Carvajal a keddi összecsapás 90. percében csak azután végzett el egy bedobást, hogy a játékvezető időhúzásért sárga lapot adott neki. Mivel a védőnek ez már a harmadik sárga lapja volt a BL-ben, a következő találkozót automatikusan ki kell hagynia.
 
Ha az UEFA december 7-én úgy ítéli meg, hogy Carvajal a sárga lappal azt akarta elérni, hogy az egyenes kieséses szakaszt "tiszta lappal" kezdje, akkor sportszerűtlen cselekedete miatt plusz kétmeccses eltiltásra számíthat.
 

 

Kemény: így osztotta ki az újságírókat Cristiano Ronaldo - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A Real Madrid kedd este nagyon simán verte a ciprusi APOEL csapatát, a 6-0-s gála során Cristiano Ronaldo kétszer vette be az ellenfél kapuját. A találkozó után természetesen az újságírók szerették volna megszólaltatni a portugál zsenit, ám ő nem igazán akart nyilatkozni - számol be a Nemzeti Sport.

Legfrissebb hírek