BL-sorsolás: ezek a csapatok lehetnak a Honvéd ellenfelei

2017. 06. 19. 10:14  |  NEMZETKÖZI FOCI

Komoly klubok közül kerül ki a kispestiek kupaellenfele.

 Hétfő délben az európai szövetség (UEFA) nyoni központjában elkészítik a Bajnokok Ligája első selejtezőköreinek párosításait. A magyar bajnok Budapest Honvéd a 2. fordulóban csatlakozik, nem kiemeltként. Komoly ellenfelek várnak a kispestiekre.

 
„A realitások talaján kell állni, nekünk ez egy kört ígér, mi mégis reméljük, hogy megyünk többet – nyilatkozta portálunknak korábban George F. Hemingway, a kispesti klub tulajdonosa. – A Bajnokok Ligája mezőnye bivalyerős már a kvalifikációs szakaszban is. Az első körben nem vagyunk kiemeltek, így biztosan komoly próbatétel vár majd ránk” – tette hozzá.
 
A magyar-amerikai üzletember ezúttal sem a levegőbe beszélt: az OTP Bank Liga első helyezettje 28 további nemzet bajnokával együtt csatlakozik a 2. fordulóban, lehetséges ellenfelei között pedig veretes kupamúlttal rendelkező együtteseket is találni. Miután hétfő délelőtt a Honvéd a 2. sorsolási csoportba került, hatfősre szűkült a lehetséges riválisok névsora: a horvát Rijeka, a fehérorosz BATE Boriszov, a kazah FK Asztana, a moldovai Sheriff, a dán FC Köbenhavn és a Korhut Mihályt is a soraiban tudó izraeli Hapoel Beer-Seva várhat Eppelékre. A Budapest Honvéd ráadásul hazai pályán zárt kapuk mögött kénytelen játszani egy korábbi szankció miatt…
 

Eldöntötték, hogy ki lesz a Real Madrid elnöke " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Florentino Pérez marad a Real Madrid elnöke 2021-ig - jelentette be a spanyol sportklub éjszaka a hivatalos honlapján. A Real Madrid választási testületének éjfél után egy perccel kezdődött és mindössze 14 percig tartó ülésének egyetlen napirendi pontja az elnök és az elnökség mandátumának sorsa volt.

Legfrissebb hírek