További részletek Alex Ferguson életmentő műtétjével kapcsolatban

2018. 05. 05. 22:48  |  NEMZETKÖZI FOCI

Reggel hívtak mentőt a kiváló a szakemberhez,

A Skysport úgy tudja, hogy súlyos állapotban szállították kórházba Sir Alex Fergusont, a Manchester United korábbi legendás menedzserét. A Manchester Unitedtől származó információk szerint a 76 éves szakemberen sürgős műtétet hajtottak végre szombaton, miután agyvérzést kapott. A beavatkozás jól sikerült, ám a szakembert továbbra is az intenzív osztályon kezelik - jelezte az nso.hu.


Sir Alex Fergusonhoz reggel hívtak mentőt és szállították a helyi kórházba cheshire-i házából, majd rendőri kísérettel vitték át a Salford Royal Hospitalbe, ahol meg is műtötték. A Manchester United közleménye szerint „a műtét jól sikerült, és gyógyulásának elősegítése érdekében további kezelésre van szükség az intenzív osztályon”.

A család hivatalosan mindössze annyit közölt, hogy kérik a sajtó és a szurkolók megértését, ezzel is segítve Sir Alex mielőbbi sikeres felgyógyulását. Ferguson fia, Darren, aki a harmadosztályban szereplő Doncaster Rovers menedzsere, csapata mai mérkőzését családi okokra hivatkozva kihagyta.


Sir Alex Ferguson 2013-ban vonult vissza a Manchester United menedzseri posztjáról, amelyet 27 éven keresztül töltött be, s ez idő alatt 13 bajnoki címet szerzett a csapattal, illetve kétszer elhódította a Bajnokok Ligáját is. Nyert még 10 angol Szuperkupát, öt FA-kupát, négy Ligakupát, és egyszer a Kupagyőztesek Európa-kupáját, az európai Szuperkupát, az Interkontinentális Kupát, valamint a FIFA klubvilágbajnoki címét is megszerezte.

Legfrissebb hírek