Mourinho nyélbe ütötte a nyár egyik legjobb igazolását?

2017. 06. 13. 09:56  |  NEMZETKÖZI FOCI

Monacóból érkezhet az újabb erősítés a Manchester Unitedhez.

A portugál O Jogo információi szerint újabb nagy halat fogott a hálójába a Manchester United. Állítólag mindenben megegyeztek a Monacóban ebben az évben parádézó Fabinhóval, aki a legutóbbi szezonban védekező középpályásként szerepelt a hercegségi csapatban, amelyben 55 mérkőzésen 12-szer volt eredményes és hat gólpasszt osztott ki.

 

Honfitársára azért is lehet szüksége a portugál trénernek, mert nem csak a középpályán, hanem a védelem jobb oldalán is világklasszis teljesítményre képes.

 

Harmadszor hosszabbított az Atléticóval Griezmann " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann egy évvel hosszabbította meg 2021-ben lejáró szerződését. Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a spanyol sportoldalak egyöntetűen állítják: a francia aláírt 2022-ig - jelezte az nso.hu. Griezmann iránt több topklub is érdeklődött, az angol élvonalban szereplő Manchester United tűnt közülük a legkomolyabbnak.

 

 

A 2021-ig érvényes szerződéssel rendelkező 23 éves labdarúgó két évvel ezelőtt 6 millió euróért érkezett a Rio Ave csapatától, a jelenlegi ára pedig 50 millió euró körül lehet majd.

Legfrissebb hírek