Londonból igazolna kapust a Real Madrid

2018. 01. 08. 08:28  |  NEMZETKÖZI FOCI

A Premier League sztárja szívesen költözne Spanyolországba.

Az angol Sky Sports spanyol szakírója, Guillem Balague szerint eldőlni látszik a kapuskérdés a Real Madrid csapatánál. A spanyolok sokáig a Manchester United kapusát, David De Geát üldözték, de úgy tűnik, a Chelsea kapusa lesz a befutó, írja az Origo.
 
Thibaut Courtois már jelezte is az ügynökének, hogy szívesen lenne a Real Madrid kapusa és Balague szerint az ötlet már viszonzásra is talált.
 
Courtois két gyermeke Madridban él, ezért szeretne a korábban az Atléticóban védő belga kapus visszatérni a spanyol fővárosba, miközben a Real szeretne két új kapust is szerződtetni.
 
A Chelsea kapusa jelenleg 100 ezer fontot keres Londonban hetente, májusban pedig visszadobta klubja új szerződésajánlatát, ugyanis a kapus azt akarja, hogy duplázzák meg a fizetését. A tárgyalások decemberben folytatódtak, egyelőre kevés sikerrel. A Chelsea csak akkor tudná megtartani Courtois-t, ha a világ legjobban fizetett kapusává léptetnék elő.
 
Courtois eddig tíz bajnoki hozott le ebben az idényben kapott gól nélkül, csakúgy, mint David de Gea és Éderson.
 
Courtois távozása esetén a Sevillában szereplő Sergio Rico vagy az Atlético kapusa, Jan Oblak érkezhet Londonba.
 
A Real Madrid egyébként már megkezdte az erősítést, hiszen szinte biztosan érkezik januárban az Athletic Bilbaótól Kepa Arrizabalaga, aki szintén kapus.
 

Coutinho ennyire menni akart: beszált a vételárába " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Coutinhót hétfőn mutatja be a Barcelona, amely 120 plusz 40 millió eurót fizet a Liverpoolnak érte.

Legfrissebb hírek