Jürgen Klopp csalódott és mérges Coutinho miatt

2018. 01. 12. 18:57  |  NEMZETKÖZI FOCI

A Liverpool menedzsere elmondta, hogyan pótolnák a brazilt

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője szerint nem volt más választásuk, mint eladni a Barcelonának egyik legjobb labdarúgójukat, Philippe Coutinhót, írja a Nemzeti Sport.
 
„Az utolsó pillanatig mindent megtettünk azért, hogy Phil nálunk maradjon, de végül nem volt más opciónk, mint elengedni” – fogalmazott a német szakember csapata pénteki sajtótájékoztatóján. Azt mondta, a 25 éves támadó középpályás álma volt, hogy a Barcelona játékosa legyen, és bár a végsőkig győzködték, harcoltak érte, azt nem akarta, hogy az idény második felében csalódottan maradjon a Liverpoolnál.
 
„Ha valakinek csalódottnak vagy mérgesnek kellene lennie az átigazolással kapcsolatban, az én vagyok, de kihoztuk az üzletből a maximumot” – utalt Klopp arra, hogy 120 millió eurós vételárával, ami a bónuszokkal 160 millióra nőhet, a futballtörténelem harmadik legdrágább játékosa lett a brazil.
 
„Nem tervezünk pánikszerűen új embert szerződtetni a helyére, mert fantasztikus játékosaink vannak a keretben. Nekik kell előrébb lépniük” – jelentette ki a vezetőedző.
 
A Liverpool huszonkét forduló után a Premier League negyedik helyén áll, vasárnap pedig a veretlenül listavezető Manchester Cityt fogadja az Anfield Roadon.
 

Hazard egy szurkolónak árulta el, meddig tervez a Chelsea-nél " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Eden Hazard, a Chelsea belga sztárja a klub talán legértékesebb, és a szurkolók által leginkább imádott játékosa. Ezért is érinti érzékenyen a Kékek szurkolóit, ahogy kedvencüket manapság egyre több médium hozza kapcsolatba a Real Madriddal.

Legfrissebb hírek