Hihetetlen: ez a sztáredző ülhet le a Chelsea kispadjára?

2018. 01. 05. 16:03  |  NEMZETKÖZI FOCI

Hamarosan edzőt válthat az angol sztárcsapat.

A Nemzeti Sport szigetországi sajtóhírekre hivatkozva arról ír, hogy a következő szezonnak már Diego Simeone irányításával vág neki a Chelsea. Az argentin szakember jelenleg az Atlético Madridot trenírozza, ám az idény végén átveheti Antonio Contétől a stafétát a Kékeknél.
 
Állítólag a londoniak nem akarnak megválni az olasz szakembertől, de Conte nem elégedett a klub átigazolási politikájával, emiatt kenyértörésre kerülhet sor.
 
Simeone szerződése 2020-ban jár le Madridban, így a szigetországiaknak valószínűleg komoly ajánlatot kell letenniük, ha valóban meg akarják kaparintani a heves vérmérsékletéről is ismert trénert.

Érdekes: ezzel a játékossal erősített az Arsenal " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Az Arsenal megszerezte a 20 éves görög játékost, Konsztantinosz Mavropanoszt. Sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő egylet 2 millió euróért csapott le a hátvédre, aki ezt megelőzően a PASZ Jannina alakulatában kereste a kenyerét. Úgy tudni, Mavropanosz nem sokáig élvezheti a londoni életet, hiszen az Arsenal a Werder Bremennek adja majd kölcsön - írja a Nemzeti Sport.

Legfrissebb hírek